Shell continua tenint problemes al comtat de Mayo

Shell continua tenint problemes al comtat de Mayo Imatge del camió accidentat / Foto: Shell to Sea

Si no n’hi havia prou amb la polèmica que Shell ha generat durant els darrers anys amb el seu projecte de gasoducte al comtat de Mayo i les ja tradicionals esbatussades entre la policia i els membres de l'organització Shell to Sea, ara s’hi ha de sumar el bloqueig d’una cruïlla de carreteres a Glenamoy causat per l’accident d’un camió que transportava les parts d’una tuneladora cap a la refineria de Bellanaboy i que ha quedat creuat a la calçada. Tanmateix els cotxes poden passar pel costat amb precaució.

El comboi ja venia escalfat abans de l’incident i anava escortat per la policia, que no havia pogut impedir que dos manifestants bloquegessin temporalment el seu recorregut als afores de Ballina encadenant-se a un bidó de ciment. Més tard, uns trenta membres de Shell to Sea van utilitzar una furgoneta per bloquejar la carretera a prop de Bellacorick i es van viure escenes de tensió amb la policia que, finalment, va poder fer passar el comboi.

Els primers intents de moure el camió de la seva posició van ser infructuosos i el Mayo County Council ha començat a contactar empreses d’obres perquè eixamplin la carretera, solucionant el problema de manera temporal. L’empresa Shell s’ha disculpat per les molèsties causades.

Font: RTÉ

Foto original

Torna a dalt