Aplicació de l'HSE per saber com estan les urgències

Aplicació de l'HSE per saber com estan les urgències Rètol d'Urgències al dublinès Mater Hospital / Foto: Liffey

A no ser que la cosa sigui molt greu, qualsevol persona que es presenti al departament d'urgències de molts hospitals gestionats pel Servei de Salut (HSE) sap que s'haurà d’esperar unes quantes hores abans de ser atès. Tanmateix, això podria canviar en un futur quan l'HSE implementi una aplicació per a mòbils que informarà de quina és la situació a cada hospital.

L'aplicació, desenvolupada per eHealth Ireland, inclourà dades com el temps d'espera mitjà i màxim per a ser vist per un departament concret. La primera versió de l'aplicació serà via web i començarà a funcionar com a prototip a partir de novembre; l'HSE espera rebre el feedback dels pacients a fi de dissenyar l'aplicació d'una manera que sigui fàcil d'utilitzar per als usuaris, la majoria dels quals, per edat, no solen tenir un gran coneixement de les noves tecnologies.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'objectiu del Servei de Salut de millorar el temps d'espera que, segons un informe europeu, és dels pitjors de tota la Unió Europea, tant en minuts com en aglomeració de gent. En un principi només hi participaran els hospitals que tinguin el Sistema d'Administració del Pacient, que documenta pacients, llistes d'espera, admissions i altes, i més endavant podria estendre's a la resta de centres sanitaris.

Font: The Journal.ie  

URL curta: bit.ly/2gfLanF

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt