L’aeroport de Dublin té la millor Wi-Fi d'Europa

L’aeroport de Dublin té la millor Wi-Fi d'Europa Utilitzant la Wi-Fi de l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Un estudi dut a terme per l'empresa Rotten Wi-Fi ha revelat que l'aeroport de Dublin té la millor connexió sense fil d'Europa amb una velocitat de 19,45Mbps i en l'àmbit mundial només ha estat superat pel tailandès Suvarnabhumi Airport (41,45Mbps) i el nord-americà Chattanooga Airport (30,98Mbps). En un altre estudi realitzat per la mateixa empresa el desembre del 2014 Irlanda va quedar quarta del món amb relació a les connexions Wi-Fi públiques; les tres primeres van ser Lituània, Croàcia i Estònia.

L'aeroport de Dublin va començar a oferir Wi-Fi gratuït als seus usuaris el setembre del 2012, associant-se amb l'empresa de comunicacions Eircom, i permet de connectar-se directament sense haver d'inscriure's enlloc, a banda de poder gaudir d'un temps de connexió il·limitat.

D'altra banda, l'aeròdrom dublinès continua la seva recuperació en nombre d'usuaris i aquest passat mes de maig van passar per les seves instal·lacions 2,2 milions de passatgers, un increment del 13% respecte al mateix mes del 2014. El seu trànsit aeri creix tres vegades per sobre de la mitjana europea.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/mevM

Torna a dalt