La Web Summit es queda sense... connexió a internet

La Web Summit es queda sense... connexió a internet La Web Summit a l'RDS, Dublin 4 / Foto: Web Summit via Twitter

Hi ha coses que no canvien i ahir a primera hora del matí el Wi-fi de la Web Summit, la cimera que aplega uns 20.000 experts en internet, va tornar a fallar com ja ho havia fet l'any passat. Malgrat que el problema només va durar mitja hora, el fet va enutjar els organitzadors que, per via d'un dels cofundadors de la trobada, Paddy Cosgrave, va mostrar la seva decepció per la pobra imatge i perquè havien treballat molt per tenir una bona connexió.

Per la seva banda, la Royal Dublin Society (RDS), propietària del recinte on se celebra la Web Summit, va emetre un comunicat dient que la fallada havia estat fruit d'una demanda de servei sense precedents i que no havia estat un problema de proveïdors sinó de tallafocs (firewalls), concretament per l'alt volum de connexions i la poca disponibilitat del servidor remot.

Una cosa de l'any passat que no s'ha repetit enguany ha estat la restricció d'aigua als hotels malgrat que el sector ha estat notícia per haver esquilat alguns dels participants a la cibercimera apujant el preu de les habitacions fins a un 600%.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/l-1P

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt