AIB disposada a ser l’entitat bancària més dolça d’Irlanda

AIB disposada a ser l’entitat bancària més dolça d’Irlanda Els ruscs instal·lats al terrat del Bankcentre de Ballsbridge, Dublin 4 / Foto: AIB

Després d'una difícil època de sotsobre i d'una profunda crisi a la morositat a les quotes de les hipoteques, amb dramàtics desnonaments inclosos, AIB vol esdevenir una entitat molt dolça i ha decidit d'instal·lar quatre ruscs per a abelles al terrat del seu quarter general situat a l'AIB Bankcentre de Ballsbridge (Dublin 4) en un edifici de sis pisos d'altura.

La idea va sorgir d'un client del banc de fa 60 anys, Malachy McCloskey, apicultor i propietari de l'empresa productora de mel Boyne Valley Honey i que sempre ha obsequiat la seva entitat financera de confiança amb pots de mel.

Als ruscs d'AIB s'espera que hi hagi unes 200.000 abelles, o “AIB-elles”, i a més de produir 80 gerres de mel cada estiu s'espera que pol·linitzin la flora en un radi de 5 km, sobretot al Herbert Park, que és a la vora i hi ha moltes flors. També els veïns de Ballsbridge haurien de veure com a partir d'ara els seus jardins estan més florits.   

Font: Herald

URL curta: scur.cat/H4AENP

 

Torna a dalt