Un cargol minúscul es creua pel camí de Donald Trump

Un cargol minúscul es creua pel camí de Donald Trump El camp de golf de Doonbeg / Foto: Trump International via FB

Fa unes setmanes el magnat nord-americà Donald Trump va aterrar a Shannon i va ser rebut a peu d'avió amb tots els honors per diversos ministres àvids de fer-li la rosca després de les inversions fetes per Trump a la costa del comtat de Clare. Entre d'altres coses l'empresari nord-americà va comprar un resort de golf a Doonbeg amb la intenció de remodelar-lo però sembla que no serà bufar i fer ampolles perquè hi ha un petit problema.

De fet el problema és tan petit que només mesura 2 mil·límetres: un cargol de l'espècie Vertigo Angustior que pobla part de la costa amb desenes de milions d'exemplars. Les tempestes de l'hivern passat van causar danys als forats 5 i 14 del camp, que van haver de ser suprimits temporalment, i per tal de consolidar la protecció de la línia de la costa el grup Trump ha hagut de demanar un permís al Clare County Council.

De moment, però, l'administració local no hi ha donat el vistiplau perquè en la informació adjuntada a la sol·licitud no es parla enlloc de l'impacte que tindrien els treballs sobre la població de cargols i determinar aquest aspecte es considera imprescindible per tal de complir amb la normativa europea en matèria de medi ambient.

Font: Herald

Foto original

 

Torna a dalt