El cotxe de Google torna a gravar pels carrers de Dublin

El cotxe de Google torna a gravar pels carrers de Dublin Placa a la Gordon House de Google a Barrow Street, Dublin 4 / Foto: Liffey

Alguns dublinesos han pogut veure els cotxes amb càmera incorporada que grava els carrers de la ciutat per posar-los posteriorment al servei de Google Street View. Tanmateix no és una tasca fàcil perquè només es grava quan fa sol i això fa que en el cas de Dublin es necessitin uns quants mesos per tenir-ho tot enllestit.

Les primeres gravacions dutes a terme a Irlanda van ser l'any 2010 i en total es van recórrer uns 82.000 km. Malgrat que només fa quatre anys hi ha llocs que han canviat molt, com per exemple Barrow Street (Dublin 4), on hi ha la seu europea de Google i que ha vist com s'aixecaven diversos edificis com el Montevetro o la passarel·la sobre el carrer que connecta dos blocs de la companyia. A més, ara també hi haurà imatges de carrers per a vianants.

Un petit detall que no passarà desapercebut, en cas que el lloc sigui gravat durant els propers mesos, és l'estàtua de la peixatera més coneguda de Dublin, Molly Malone, que va ser retirada fa unes setmanes arran dels treballs de construcció del Luas Cross City i que probablement no sortirà al Google Street View, si més no al que ha estat el seu emplaçament durant les darreres dècades.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/k6jP

 

Torna a dalt