Les restes de l’huracà Ophelia castiguen Donegal

Si fa unes quatre setmanes van ser les restes de l'huracà Katia les que van causar estralls a la costa oest, aquesta vegada ha estat el vent provocat per les restes de l'huracà Ophelia que ha tombat molts arbres i ha deixat sense electricitat durant dues hores gairebé 1.000 habitatges de l'oest del comtat de Donegal, 700 dels quals a la població costanera de Killybegs i 200 més repartits entre Buncrana i Carndonagh.

A més del vent, a les zones altes del comtat entre el Glenveagh National Park i Dunlewey també ha caigut calabruix que ha deixat el paisatge enfarinat i ha sorprès molts conductors que no esperaven veure aquest fenomen tan aviat, sobretot després de les temperatures de récord de fa només una setmana.

D'altra banda i parlant d'electricitat, Teresa Treacy, la dona de 65 anys del comtat d’Offaly que havia estat empresonada per negar-se a deixar passar uns operaris a la seva finca per instal·lar una línia elèctrica, ha estat alliberada després que les empreses implicades, Eirgrid i ESB, retiressin la demanda que mantenia Treacy a la presó dublinesa de Mountjoy. Això sí, la dona no ha fet ni un pas enrere i continua dient que no els deixarà passar.

Font: Donegal Daily i Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt