Alerta per temporal amb fortes ventades i inundacions

Durant ahir diumenge ja va fer molt de vent i els ruixats van ser força freqüents durant tot el dia però, segons informa Met Éireann, el pitjor dia serà avui dilluns en què s'esperen els xàfecs més forts que sumats a la pluja del diumenge a la nit i dimarts al matí podrien acumular fins a 70 litres per metre quadrat que molt probablement causaran inundacions, sobretot a zones costaneres de Munster (sud) i Leinster (est).

També s'espera que el vent bufi fort amb ràfegues de fins a 110 km/h a les àrees més exposades que podrien crear problemes en el trànsit aeri i marítim com ja va passar fa tot just una setmana en què diversos vols que havien d'aterrar a Dublin van haver de ser desviats cap a Belfast i Shannon i el servei de ferri entre Dublin i Holyhead (País de Gal·les) va ser cancel·lat.

A partir de dimarts a mig matí tant la pluja com el vent desapareixeran i donaran pas a un temps més assolellat però alhora més fred, amb temperatures nocturnes d’entre 2 i 4 graus i diürnes d’entre 10 i 11. I ja a més llarg termini el proper cap de setmana es preveu plujós una altra vegada però amb temperatures suaus.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt