400€ setmanals per mirar ocells en una illa deserta

400€ setmanals per mirar ocells en una illa deserta Vista aèria de Rockabill / Foto: Google Maps

Birdwatch Ireland, l'organització ornitològica més important d'Irlanda, ha publicat dues vacants per a una feina que consistirà en anar a l'arxipèlag Rockabill, situat a uns 7 km de la costa est a l'altura d’Skerries (Sotscomtat de Fingal), a estudiar i protegir un ocell anomenat xatrac rosat durant l'època de cria de maig a agost. De totes les espècies que hi ha a Irlanda aquesta és una de les més amenaçades en l'àmbit mundial.

Tot i que hi ha un far, l'arxipèlag, format per les illes Rock i Bill, roman deshabitat i només hi ha milers d'ocells cridant les 24 hores del dia, per la qual cosa es demana als candidats que s'ho pensin una mica abans d'enviar la sol·licitud perquè no és una feina per a tothom i només la recomanen als qui siguin poc dependents de les comoditats modernes i grans amants de l'ornitologia. La data límit era aquesta passada mitjanit i el procés de selecció es durà a terme a final d'aquest mes.

La feina, que dura fins a final d'agost, té un salari setmanal de 400 euros amb allotjament (amb una habitació que amb prou feina permet estirar les cames) i menjar inclosos; la jornada laboral serà de 42 hores en 6 dies i de vacances només podran gaudir de dos caps de setmana llargs. Malgrat que en una de les illes hi ha un heliport, els dos candidats seleccionats hi arribaran en barca.

Font: Irish Examiner

URL curta: ves.cat/j6Hp

 

Torna a dalt