El wifi als trens d’Irish Rail no permet de mirar pel·lícules

El wifi als trens d’Irish Rail no permet de mirar pel·lícules Un Intercity a l'estació de Cork / Foto: Liffey

Des de l’octubre del 2011 Iarnród Éireann, l’empresa pública de ferrocarril, ha estat implementant un servei de wifi a tota la seva xarxa, va començar a la ruta entre Dublin i Cork i actualment ja hi ha internet sens fils al tren de rodalia i als recorreguts de mitja distància. Segons informa la companyia, fins ara hi ha hagut tres milions de connexions, xifra que demostra la popularitat del servei.

De tota manera, no tothom està content perquè els portals que tenen vídeos en streaming com la televisió pública RTÉ o Netflix, un servei que permet mirar pel·licules per internet, estan bloquejats. Jane Cregan, una portaveu de l’empresa, ho ha justificat dient que aquests portals necessiten una capacitat de banda massa gran i que en cas que hi hagi 4 persones connectades faria impossible l’accés a internet a la resta d’usuaris.

Cregan també ha respost a les crítiques al servei, que alguns titllen de lent i amb massa interrupcions, dient que això depèn del nombre de passatgers que es connecten alhora i del nivell de cobertura que hi hagi en una zona concreta, que sol ser més baixa lluny de les àrees urbanes.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/hlVe

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt