Arriba a Irlanda el Rev 7, el xiclet fàcil de desenganxar

Arriba a Irlanda el Rev 7, el xiclet fàcil de desenganxar Un xiclet enganxat a la vorera de Middle Abbey Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

El Rev 7, un xiclet que no s’enganxa gaire comercialitzat per l’empresa britànica Revolymer, ha arribat al mercat irlandès i en cas de generalitzar-se’n el consum s’espera que redueixi el pressupost que les administracions locals destinen a netejar les voreres i calçades. Per exemple, l’ajuntament de Dublin gasta anualment uns 400.000 euros per aquest concepte i es calcula que cada mes es recullen uns 180.000 xiclets del terra de Grafton Street (Dublin 2).

Aquest producte ja es ven als Estats Units des del 2010 i és totalment biodegradable, amb la qual cosa és fàcil de desenganxar del qualsevol superfície i n’hi ha prou amb ruixar-hi una mica d’aigua. Roger Pettman, director general de Revolymer, ha afirmat que els diners públics estalviats en neteja gràcies al Rev 7 es podran invertir en algun altre lloc.

D'altra banda Elke Arendt, professora a la University College de Cork, ja va desenvolupar un altre xiclet totalment biodegradable fet amb un substitut del gluten que no s’enganxa gens ni mica i que es dissol en cas de mastegar-lo durant uns 45 minuts.

Font: The Journal.ie

URL curta: ves.cat/cFgq

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt