L’elèctrica ESB tria els 21 ambaixadors del cotxe elèctric

L’elèctrica ESB tria els 21 ambaixadors del cotxe elèctric Cotxe elèctric recarregant-se a la seu d'ESB / Foto: Liffey

L’elèctrica semiestatal ESB ha triat els 21 ambaixadors que faran de conillets d’Índies i conduiran, de franc, els cotxes elèctrics de la companyia anomenats ecars. Durant l’acte de presentació, el cap d’Innovació a ESB John McSweeney va dir que ja hi ha gairebé 1.000 punts de recàrrega arreu del país i que el cost aproximat de recórrer 100 km en un d'aquests cotxes és d’1,42 euros.  

Un total 12.000 persones van enviar la sol·licitud per a participar-hi i finalment els afortunats han estat 11 homes i 8 dones de professions diverses. També s’ha inclòs dues empreses privades, la dels productes làctics Glenisk i la Rusheen Bay Windsurfing School al comtat de Galway. Tres dels conductors tindran cotxe durant un any i la resta durant 3 mesos.

L’actitud i les pautes de conducció dels 21 ambaixadors seran analitzats detalladament per saber quines són les necessitats dels usuaris del cotxes elèctrics com el nombre i la freqüència de les recàrregues, els quilòmetres recorreguts o el tipus de trajecte.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt