L’any vinent Wi-Fi gratuït a tots els transports públics

L’any vinent Wi-Fi gratuït a tots els transports públics Rètol informant de Wi-Fi en un autobús de Dublin / Foto: Liffey

El ministre de Transport Leo Varadkar ha anunciat que l’any vinent hi haurà Wi-Fi a tota la xarxa de transport públic en una implementació que anirà per fases. Segons el ministre, aquest servei hauria de donar incentius als qui utilitzen el cotxe per passar-se al tranport en comú, fent-lo atractiu i competitiu.

La ciutat de Dublin està donant molta importància a la Wi-Fi, sobretot en llocs turístics, atès que molts visitants utilitzen els seus telèfons mòbils per a informar-se i de moment ja s’ha instal·lat a les oficnes de turisme. Properament també n’hi haurà en els parcs públics del centre de la capital i és que l’objectiu és oferir serveis del segle XXI a turistes del segle XXI.  

Actualment ja funciona als trens Intercity, als autocars de Bus Éireann i en alguns autobusos urbans com el 16 (foto) i a la tardor s’instal·larà a la flota del tren de rodalia dublinès (DART) i del suburbà; al tramvia està en període de proves i s’espera que entri en servei a final d’any. L’últim lloc on arribarà l’internet sense fils serà a la resta d’autobusos.

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt