El Liffey estrena web adaptable a tots els dispositius

El Liffey estrena web adaptable a tots els dispositius La versió mòbil del nou web

Ha costat Déu i ajuda però finalment, després d'uns quants mesos lluitant contra tota mena d'elements del món del disseny web i dels servidors, el Liffey torna a la seva casa de sempre, això sí, remodelada de dalt a baix i adaptant-se a les noves maneres d'accedir a internet dels usuaris que, en un període força curt de temps, ha virat cap als telèfons intel·ligents (smartphones) i les tauletes.

El web ha passat d'utilitzar l'obsoleta versió 2.5 Joomla!, que ja començava a treure a trossos i que tenia moltes funcionalitats fora de servei, a fer servir la versió 3.8, una de les més noves d'aquest sistema de gestió de continguts (CMS). La plantilla també és nova i és obra dels desenvolupadors web vietnamites de Joomlashine; l'antiga, que ha durat sis anys i mig, era dels polonesos Gavick.   

El gruix de l'operació ja està enllestit però durant els dies vinents acabarem de polir els darrers detalls. Pel que fa al domini liff.ie, durant unes setmanes continuarà disponible en el seu estat actual però en el futur el farem servir com a dispositiu d'escurçament de les adreces del Liffey a les xarxes socials.  

Amb tot, malgrat la remodelació total, l'estil del diari i el tipus d'informació no canvien.

Benvinguts de nou a casa.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt