Supervalu instal·la panells solars a trenta botigues

Supervalu instal·la panells solars a trenta botigues El Supervalu de Talbot Street, Dublin 1 / Foto: Google Street View

La cadena de supermercats irlandesa Supervalu ha decidit de reduir la seva empremta sobre el medi ambient i durant els dos anys vinents instal·larà panells solars a trenta dels seus establiments repartits arreu del territori. L'objectiu és d'estalviar un 20% en el consum d'energia global i de reduir l'emissió de CO₂; en aquest sentit, Supervalu calcula que cada botiga amb panell solar emetrà 60.000 quilos de CO₂ menys cada any.

A més, d'una part de l'energia produïda per aquests panells també se'n podran aprofitar els qui tinguin un cotxe elèctric atès que s'instal·laran punts de recàrrega en cada un dels trenta locals participants en la iniciativa. Així doncs, el benefici per al medi ambient serà doble, d'una banda s'utilitzarà energia neta i de l'altra s'incentivarà l'ús del cotxe elèctric.

Segons Daniel Murphy, director de Sostenibilitat a Supervalu, la inversió de tres milions d'euros, que han sortit del fons de la Sustainable Energy Authority of Ireland (SEAI), reflecteix perfectament el compromís de la companyia amb el medi ambient i va en línia amb la responsabilitat social que tenen amb les comunitats locals a qui donen servei. El primer establiment amb panell solar és el de Fermoy (Comtat de Cork).

Font: Newstalk

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt