Un cafè de Duleek prohibeix l’entrada als pijamistes

Un cafè de Duleek prohibeix l’entrada als pijamistes El Sage & Stone de Duleek, Comtat de Meath / Google Street View

Hi ha gent molt gandula i bruta que, a banda de no dutxar-se gaire sovint, tampoc no té prou esma per a vestir-se, per la qual cosa surt al carrer i va amunt i avall abillada amb el pijama, fent tota mena d’activitats del dia a dia com si fos la cosa més normal del món. De tota manera, sembla que hi ha establiments que han volgut començar a posar una mica d’ordre en aquest desgavell tèxtil i han prohibit l’entrada als alegres practicants del pijamisme.

És el cas de The Sage & Stone Cafe de la població de Duleek (Comtat de Meath), la propietària del qual va quedar astorada quan veure com dues clientes del seu local esmorzaven tranquil·lament amb un uniforme compost per un pijama, una bata i unes sabatilles, amb l’agreujant que sembla que les dues dones van parar a fer un cafè anant cap a l’aeroport on, pel que comentaven, havien d’agafar un vol cap a Nova York; per contra, el personal del cafè anava amb un uniforme net i polit, cosa que ho feia tot encara molt més exagerat.

Així doncs, després de recuperar-se del xoc, la propietària va decidir que ja n’hi havia prou i va anunciar, via xarxes socials, que prohibia l’entrada a tot aquell que anés amb la mateixa roba amb què s’havia aixecat del llit. A més, probablement, les protagonistes de l’incident ja feia unes quantes nits que dormien amb el mateix pijama perquè deixaven anar una intensa flaire que va obligar els responsables del cafè a fer servir un ambientador.

De tota manera, l’escrit a les xarxes socials -posteriorment esborrat- no va ser gaire ben rebut per les hordes pijamistes, que sembla que són força nombroses i que van respondre mostrant la seva voluntat de poder anar als cafès amb pijama. En aquest sentit, un va afirmar que això era una qüestió de gust personal, un altre que al supermercat sí, però que al cafè ja era una història diferent, puix que la gent hi va a beure i a menjar i podria ser que no fos gaire higiènic. A l’altra banda de l’encès debat, també n’hi va haver que van assegurar que en aquest país hi ha establerts uns mínims estàndards de decòrum i que la gent hauria de sortir de casa dutxada i vestida com Déu mana.  

Font: Newstalk

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt