Excitament a Enniskerry pel rodatge d'un film de Disney

Excitament a Enniskerry pel rodatge d'un film de Disney Vista aèria d'Enniskerry / Foto: Enniskerry.ie

De fa uns anys, Portmagee (Comtat de Kerry) ha rebut hordes de fans de la Guerra de les Galàxies després que diverses escenes de la coneguda producció de Lucas Films es rodessin a Skellig Michael, un illot deshabitat situat a uns tretze quilòmetres de la població, i fins i tot, al voltant del 4 de maig -per May the 4th, data que sona igual que una de les seves frases més cèlebres: May the Force be with you- s’hi organitza un festival dedicat a la saga. Amb tot, aquest ja és el segon any que, arran de la pandèmia, els Darth Vaders, les Tropes d’Assalt de l’Imperi Galàctic i els Chewbaccas no deambulen pels carrers de Portmagee.

I ara, el pintoresc poble d’Enniskerry (Comtat de Wicklow) podria seguir els mateixos passos gràcies al rodatge -previst de maig a agost- de Disenchanted, la seqüela d’Enchanted, estrenada l’any 2007. En aquest sentit, Clocktower Productions ha fet una crida als interessats a fer d’extra, que han de presentar la seva candidatura mitjançant el portal Movieextras.ie. D’altra banda, ja fa dies que fusters, pintors i tota mena de tècnics miren de convertir Enniskerry en un paisatge màgic, marca de la casa Disney, amb castell inclòs.

Òbviament, amb l’arribada de Disney tothom està molt excitat i és que malgrat que al poble ja s’hi han rodat diversos films, aquest supera amb escreix tot el que s’hi ha fet fins ara. Segons Melanie Corrigan, consellera a Bray West i membre del Patronat de Turisme de Wicklow, això els posarà, sens dubte, al mapa. A més, Corrigan ha lloat la cura que han tingut els de la productora amb relació a les mesures sanitàries en vigor a causa de la Covid-19.

Durant uns dies, la part on es faci la filmació romandrà tancada, però això no preocupa gens els comerciants, que ho veuen com una petita molèstia a curt termini que, per contra, els durà molts beneficis en el futur. De fet, durant aquests dies ja hi ha hagut molta gent que s’ha atansat a Enniskerry a fi d’observar tot el muntatge.

Font: Newstalk

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt