Els teleespectadors de Fair City no volen veure màscares

Els teleespectadors de Fair City no volen veure màscares Escena de Fair City amb màscara / Foto: RTÉ Fair City

Ja fa més de trenta anys que s’emet el serial Fair City i evidentment, en un període tan llarg de temps les ha vistes de tots els colors, tocant gairebé tots els temes d’actualitat i evolucionant al mateix ritme que la canviant societat irlandesa. I ara, amb la pandèmia que afecta tot el món d’ençà de fa deu mesos i que va obligar a suspendre el rodatge durant unes setmanes durant el primer confinament, no n’és cap excepció.

En aquest sentit, ja fa més de sis mesos que es va reprendre el rodatge de capítols i seguint les normes sanitàries, a les escenes a curta distància, els actors duen màscara, una cosa que complica les coses, com explica la productora executiva de la sèrie, Brigie de Courcy, que assegura que ha estat força problemàtic d’integrar la Covid-19 a les històries de cada dia dels habitants de la població fictícia de Carrigstown.

A més, sembla que als teleespectadors no els agraden les màscares perquè la productora ha rebut moltes cartes exclamant que ja en tenen prou de Covid-19; amb tot, malgrat que molts s’immergeixin tant a la sèrie que pensin que els personatges que hi apareixen són casats o família, això no és així, per la qual cosa han de dur màscara en cas que no puguin mantenir una distància mínima de dos metres.

De Courcy també assegura que això d’haver de dur màscara mentre s’actua ha requerit un aprenentatge per als actors, atès que tenint en compte que tenen mitja cara coberta, ara no poden fer expressions teatrals i tot sembla més fred i insípid; amb tot, la productora creu que els actors s’han adaptat molt bé a la situació.

La sèrie va tenir una connexió catalana de la mà de l’actriu amateur Mireia Pomar, una periodista mollerussenca que a principi del 2007, mentre residia a la capital irlandesa, va interpretar el paper de Magda, una secretària xilena, durant uns quants episodis.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt