Molts pubs no obririen al desembre ni amb un nivell 3

Molts pubs no obririen al desembre ni amb un nivell 3 L'Oliver St John Gogarty de Temple Bar (tancat) / Foto: Liffey

Ja fa vuit mesos que molts pubs han romàs amb la persiana abaixada -els que durant la reobertura estival no oferien àpats generosos- i sembla que aquesta situació continuarà encara durant unes quantes setmanes més, malgrat que la fi del segon confinament, prevista per a principi de desembre, permetria de rebaixar les restriccions actuals. En aquest sentit, tot apunta que si l’evolució de les xifres de contagis confirmats continua en la línia actual, el govern posaria el país a nivell 3.

De tota manera, aquest nivell, que permetria als pubs de reobrir amb un servei de comanda per a emportar-se o servint a la terrassa exterior, no seria gaire viable econòmicament per a molts establiments, que ja han fet càlculs i han assegurat que no els sortirien els números; a més, hi ha l’agreujant que al desembre acostuma a fer fred i s’entra de ple en el període de l’any en què els dies són més curts, puix que a les cinc ja és fosc.

Per si amb tot això no n’hi hagués prou, aquest cap de setmana han circulat per les xarxes unes imatges gravades la nit de dissabte a la zona de South William Street (Dublin 2) en què es pot veure una multitud de gent fent festa i bevent davant dels pubs [tancats]. Entre els qui més han criticat aquesta actitud hi ha els qui regenten el Grogan’s, un dels pubs més coneguts de la zona, que mitjançant un tweet (a sota) han afirmat trobar molt injust que el seu establiment hagi romàs tancat durant vuit mesos i que la gent consumeixi begudes alcohòliques just al davant.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt