Bogeria per a fer de tastador de Guinness i de ginebra

Bogeria per a fer de tastador de Guinness i de ginebra The Royal Meath, a Navan (Comtat de Meath) / The Royal Meath via FB

Després d’haver romàs més de sis mesos amb la persiana abaixada, avui, finalment, els wet pubs, és a dir, els establiments que se centren a servir begudes i que no tenen un servei de cuina convencional, podran reobrir sempre que respectin les estrictes mesures estipulades per l’autoritat sanitària i que no estiguin localitzats al comtat de Dublin, que és al nivell 3 i on només es permet d’oferir un servei de menjar per a emportar-se.

Òbviament, després de més de sis mesos d’intensa sequera, hi haurà algunes coses que els mancarà una mica de rodatge, com el sistema per on flueix la cervesa, que va des dels barrils emmagatzemats al soterrani fins al sortidor i que en alguns pubs és una autèntica obra d’enginyeria. De fet, la casa Guinness té un equip que va aamunt i avall visitant pubs a fi de comprovar que hi ha un bon manteniment de l’entramat de canonades i així assegurar-se la qualitat del seu producte.

Amb tot, hi ha un pub que no vol sorpreses i ha cercat voluntaris per a fer de tastadors dels seus productes: és The Royal Meath, localitzat a la població de Navan (Comtat de Meath) de fa cinquanta-dos anys que, davant l’onada de solidaritat per tal d’ajudar-los a l’hora de fer el tast, s’ha vist obligat a fer un sorteig per a les deu places disponibles; els guanyadors hi podran anar acompanyats d’una altra persona.

Els voluntaris tastaran la Guinness i l’ampli ventall de ginebres. A més, a fi de mirar de rebaixar el nivell d’alcohol amb tant de tast, als participants també se’ls oferirà unes pizzes, que són una novetat del Royal Meath atès que estrena cuina. Un servei que no oferiran és el de dur els tastadors cap a casa, per la qual cosa es recomana d’organitzar-se la tornada per si de cas la pizza no acaba de rebaixar-ho tot fins a un nivell acceptable.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt