Hordes de desconfinats en remull a la piscina Forty Foot

Hordes de desconfinats en remull a la piscina Forty Foot La Forty Foot de Sandycove, sud de Dublin / Foto: Liffey (arxiu)

Tot i que el Dún Laoghaire-Rathdown County Council (l’ens local que gestiona el terç sud del comtat de Dublin) havia col·locat un rètol amb les paraules Swim and Go! (Banyeu-vos i Aneu-vos-en!), ahir a les tres de la tarda la Garda va haver d’anar a posar una mica d’ordre a la Forty Foot, la piscina natural de Sandycove on al primer capítol de la novel·la Ulisses de James Joyce, un dels personatges, Buck Mulligan, va anar a fer un bany matinal després d’haver passat la nit compartint la Martello Tower amb el grillat de l’Stephen Dedalus.

En aquest sentit, ahir l’indret havia reobert al públic després de romandre tancat durant dos mesos i sembla que n’hi va haver molts que volien recuperar el temps perdut durant el llarg i sec confinament, atès que és un lloc molt popular entre la gent que es banya en qualsevol època de l’any. Amb tot, molts van ignorar la paraula Go! del rètol del County Council i van estar-se en remull durant una bona estona, amb l’agreujant que es formaven grups i això no permetia de mantenir la distància mínima de dos metres.

D’altra banda, ahir McDonald’s va reobrir sis McAutos localitzats a grans centres comercials de Dublin i les hordes de fans de les greixoses delicatessen marca de la casa -amb comanda màxima de trenta euros- hi van anar en massa, fins al punt de provocar uns problemes de trànsit que van obligar la Garda a dispersar la filera de cotxes que blocava el pas. A principi de juny, la icona nord-americana del menjar ràpid té previst d’obrir la resta de McAutos que hi ha arreu del territori.

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt