Confinament sense poder saltar al llit elàstic del Lidl

Confinament sense poder saltar al llit elàstic del Lidl Rètol lluminós d'un establiment Lidl / Foto: Liffey

L’estiu del 2018 Irlanda va patir una greu sequera que va obligar les autoritats a prohibir de fer servir la mànega per a regar el jardí o per a omplir piscines, fet que va impedir que els qui havien comprat al Lidl una piscina desmuntable del model BestWay poguessin omplir-la amb els 7.500 litres d’aigua que calien, amb l’agreujant que la calor havia fet volar les existències disponibles als establiments de la cadena alemanya en només dues hores. En aquella ocasió, Lidl va disculpar-se per la manca de previsió adduint que planificaven la demanda un any abans i que, evidentment, no sabien que hi hauria sequera i restriccions d’aigua.

Ara, dos anys després, la dissort torna a acarnissar-se amb la clientela del Lidl àvida de comprar productes relacionats amb el període amb una climatologia més benigna, com un tobogan, un llit elàstic, un gronxador o una cuineta de fusta. En aquest sentit, el pack estival ha tingut una demanda sense precedents i excepcional -unprecedented and exceptional demand, segons el seu compte a Twitter- als establiments de la cadena arreu del territori fins al punt que, a fi d’evitar aglomeracions a l’exterior dels establiments i de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, s’ha decidit de suspendre’n la comercialització.

Així doncs, davant la decepció generalitzada d’aquells que ja es veien alleujant el llarg confinament saltant com autèntiques cabres salvatges al llit elàstic instal·lat al jardí de la seva semi-detached, Lidl ha emès un comunicat mitjançant les xarxes socials explicant la situació i demanant disculpes a qui s’hagi pogut sentir decebut, però que la salut dels treballadors i dels clients dels seus 163 establiments a Irlanda és la prioritat número u de la casa. Amb tot, la cadena alemanya ha anunciat que els productes ara retirats es posaran a la venda en el futur quan la situació es normalitzi.  

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt