Sense futbol per uns brètols amants de les virolles

Sense futbol per uns brètols amants de les virolles El Kilbogget Park, Cabinteely (Dublin 14) / Foto: Cabinteely FC

Tres camps de futbol -d’un total de dotze- i altres àrees de joc que hi ha al Kilbogget Park, un extens espai verd situat al barri de Cabinteely (Dublin 14), han quedat totalment inutilitzats després que dissabte passat a la matinada uns brètols hi anessin amb el cotxe a fer unes virolles. Com es pot veure al vídeo al final de l’article, els autors de la bretolada, a qui probablement no agrada el futbol, es van acarnissar de mala manera amb els camps de gespa i hi van deixar uns sots d’una profunditat que impossibilita la pràctica del futbol.

A més, a fi d’esborrar les possibles proves de l’autoria dels fets i com a final de festa, els vàndals van cremar el cotxe al mig dels camps i per ara la Garda no ha pogut arrestar ningú. Per la seva banda, el Dún Laoghaire-Rathdown County Council -administració local de la zona- també ha endegat una investigació i alhora ha assegurat que farà tot el possible per a arreglar els terrenys de joc tan aviat com sigui possible. Amb tot, s’espera que els treballs de reparació costin milers d’euros.

El Cabinteely FC ha lamentat que els camps malmesos no es podran recuperar fins d’aquí a unes setmanes però, d’altra banda, ha rebut la solidaritat del Saint Joseph’s Boys, un club local de la zona de Sallynoggin (sud de Dublin), que els cedirà les instal·lacions mentre durin els treballs de reparació. El club també ha agraït les mostres de suport de molts clubs de la zona, dels regidors municipals així com de la ministra Mary Mitchell O’Connor, que és diputada pel districte electoral on han passat els fets.

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt