La línia 41 de Dublin Bus operarà les 24 hores del dia

La línia 41 de Dublin Bus operarà les 24 hores del dia El 41 anant cap a Lower Abbey Street / Foto: Liffey

Ha estat una demanda històrica per molts, sobretot els que treballen a l’aeroport al primer torn del matí o a darrera hora de la nit o els passatgers que agafen els primers vols o els que arriben en els darrers, que ara han d’anar-hi amb cotxe o agafar un taxi, una opció que molts no es poden permetre, però finalment, la National Transport Authority (NTA), de la mà de la seva directora general, Anne Graham, ha anunciat que a final d’any hi haurà un servei de 24 hores que unirà l’aeroport amb el centre de la capital.

Amb tot, no serà una línia nova sinó que es farà servir la línia 41 que, juntament amb la 16, és la línia urbana que enllaça l’aeroport amb la ciutat; en el cas del 41, amb el cèntric Lower Abbey Street (Dublin 1) i en el cas de la 16 amb Ballinteer (Dublin 16), al sud. Aquestes dues línies tenen una tarifa més econòmica que l’Airlink o l’Aircoach però, per contra, tenen moltes més parades, cosa que fa que el temps de trajecte sigui més llarg.

A més, la 41 serà la primera que operarà durant les 24 hores del dia però l’NTA estudia ampliar el servei a altres línies, principalment les que tenen més demanda nocturna. Així doncs, Dublin començara a semblar-se a les capitals europees i és que fins ara només ha tingut servei de bus nocturn, el Nitelink, les nits de divendres i dissabte.

Aquest anunci arriba després que la primera línia amb un servei de 24 hores endegada a la República, la 220 de Bus Éireann, que travessa Cork unint Ballincollig amb Carrigaline i que a partir de mitjanit passa cada hora, hagi tingut una gran acollida entre els usuaris i el que és més important, no hi ha hagut incidents, que solen ser habituals en els serveis nocturns pels que van al pub i pugen a l’autobús una mica torrats.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt