El 155 confirma la història d'amor d'IKEA i Dublin Bus

El 155 confirma la història d'amor d'IKEA i Dublin Bus Panell de temps d'espera de Dublin Bus / Foto: Liffey

Ara fa unes setmanes es va saber que en el marc del període de consultes del projecte BusConnects, mitjançant el qual la National Transport Authority (NTA) vol remodelar la xarxa d’autobusos al Gran Dublin, IKEA havia demanat que la línia que arriba a la seva botiga de Ballymun (Dublin 11) matinés més a fi de permetre als seus treballadors del torn del matí d’anar-hi amb autobús i és que el primer autobús 140 hi arriba més tard de les vuit del matí, fet que obliga molts empleats a cercar alternatives, bàsicament, el cotxe.

A banda d’avançar l’horari, els suecs també va demanar més línies, atès que ara només hi arriba la 140 i... sembla que els desitjos d’IKEA són ordres per a Dublin Bus, que acaba d’anunciar l’entrada en servei d’una nova línia, la 155, que anirà des de l’estació de tren de Bray (Comtat de Wicklow) fins a la casa de mobles sueca al nord de Dublin. Passarà per Cabinteely, Donnybrook, O’Connell Street, Phibsboro, Glasnevin i Ballymun.

El servei farà el debut el diumenge 24 de març i engegarà cada matí a les sis [diumenge a les vuit], permetent així un marge de temps suficient perquè la majoria de treballadors del torn de matí puguin anar a la feina amb autobús. La freqüència de pas serà d’un autobús cada vint minuts durant tot el dia, tota una concessió de Dublin Bus que, a excepció dels autobusos d’alta freqüència que circulen pels corredors principals, sol reduir el servei de la majoria de línies fora de les hores punta.

De fet, això que Dublin Bus satisfaci totes les demandes dels suecs podria confirmar els rumors que circulen sobre una bonica història d’amor entre ambdues parts i que és ben visible a la línia 140, amb el panell frontal dels autobusos que circulen en sentit nord lluint alegrement el nom d’IKEA, igual que els dispositius informatius a les parades (foto), una publicitat gratuïta que ara es doblarà amb l’entrada en servei de la línia 155.

Torna a dalt