El Liffey fa 8 anys

El Liffey fa 8 anys El pastís d'aniversari del Liffey

24 de febrer... un altre any al sarró del www.liffey.cat, el diari degà de la premsa irlandesa en català, i és que com diu la dita, qui dia passa, any empeny i el Liffey, com qui no vol la cosa, ja ha empès vuit anys des d’aquell ja molt llunyà matí de febrer del 2011 en què va engegar un projecte de periodisme artesà que pretén explicar la realitat irlandesa en català.

↓ EVOLUCIÓ DEL PASTÍS A SOTA ↓

Durant aquests darrers dotze mesos hi ha hagut grans canvis al diari, essent el més destacable la nova plantilla, ara adaptable a tota mena de dispositius i responent així a les necessitats dels lectors que, amb l’ús massiu de mòbils i tauletes, han canviat radicalment la manera d’accedir a internet trencant el monopoli que fins no fa gaire havien tingut els ordinadors de taula o portàtils.

Per als dotze mesos vinents hi ha el projecte de fer un escurçador d’adreces com els que tenen la majoria de capçaleres i que en el cas del Liffey serà mitjançant liff.ie, domini propietat del diari i que va allotjar el web durant els mesos en què treballàvem amb la nova plantilla que, d’altra banda, anirem polint-li els petits detalls de mica en mica.

Res més, com sempre, moltes gràcies per llegir-nos i esperem continuar rebent la vostra confiança un any més. Per molts anys, Liffey!

Marc Esteve

1 comentari

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt