Dues vacants de revisors de queixes sobre els clampers

Dues vacants de revisors de queixes sobre els clampers Un cep "alliberat" al centre de Dublin / Foto: Liffey

A ningú no li agrada d’anar a buscar el cotxe i trobar-se’l amb un regal en forma de cep adossat a la roda i és per això que entre les desenes de milers de víctimes dels malvats clampers, nom que reben els operaris d’empreses que posen ceps, clamp en anglès, n’hi ha molts que apel·len la multa de 80 euros, alguns perquè creuen que tenen raó i d’altres perquè per provar que no quedi. També hi ha els que, com el de la foto que il·lustra aquest article, se’l treuen de sobre trencant la cadena, tot i que els clampers apunten la matrícula i la broma sol sortir més cara.

Així doncs, amb més de dues mil apel·lacions anuals, la National Transport Authority (NTA) s’ha vist obligada a crear dues places de gestor d’apel·lacions. En l’anunci de la vacant publicat per l’NTA es descriu com han de ser els candidats que vulguin tenir possibilitats d’aconseguir la feina: tenir bon caràcter, tenir familiaritat amb les normes de justícia i de procediments justos així com estar guiat pels principis d’imparcialitat.

El contracte inicial és per a un període de dos anys ampliable a dos anys més i serà a temps parcial, atès que només treballaran entre dos i quatre dies al mes, tot i que en funció de la demanda en podrien ser més. Les tasques principals a dur a terme seran analitzar la documentació aportada i si és necessari, s’haurà d’anar al lloc dels fets o parlar amb alguna o ambdues parts.

Segons dades obtingudes pel digital TheJournal.ie mitjançant la Llei de Transparència Informativa (Freedom of Information Act), durant els nou primers mesos de l’any passat es van posar 33.798 ceps a la ciutat de Dublin, dels quals 1.763 van ser objecte d’apel·lació i d'aquests, 992 van reeixir.  

El servei de cep va introduir-se a la capital irlandesa l’any 1998 i des de llavors la tarifa de 80 euros ha romàs inalterada; això ha fet que, després de més de vint anys, amb l’increment de costos de tota l’operativa, el servei sigui altament deficitari i s’estima que, a fi de no perdre-hi diners, s’hauria d’incrementar la tarifa fins als 120 euros.

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt