Halloween continua sent la nit més boja de l’any

Halloween continua sent la nit més boja de l’any Actuació dels bombers al sud de Dublin / Foto: Dublin Fire Brigade via Twitter

Els bombers de Dublin temen Halloween i és que la nit de les carabasses i de les fogueres és, de lluny, la més boja de l'any, amb centenars de trucades que van in crescendo durant tot el dia i que arriben al punt màxim cap al vespre i nit. Ahir no va ser cap excepció i la centraleta dels bombers treia fum, atès que a les trucades relacionades amb les incidències habituals s'hi va afegir l'allau de trucades per fogueres i per jugar massa alegrement amb foc.

En aquest sentit, un dels problemes més habituals que requereixen la intervenció dels bombers és la gran foguera construïda massa a prop d'habitatges, normalment al pati interior, que s'escapa del control dels organitzadors, sobretot quan hi llencen envasos amb contingut gasós com desodorants. També hi ha qui es dedica a travessar la foguera amb el cotxe o a cremar cubells d'escombraries, per la qual cosa els bombers han recomanat de no deixar-los al carrer.

A més, la presència dels bombers no sempre és benvinguda, puix que alguns els veuen com uns aixafaguitarres, sobretot els que es passen amb la beguda o altres substàncies; en algunes ocasions, a fi d'evitar agressions, els bombers hi han d'anar amb escorta policial.

I de fa uns anys, per tal de conscienciar la població de la magnitud del problema, els bombers han creat un mapa interactiu en què es pot veure els llocs on han hagut d'intervenir, un mapa que, evidentment, s'emplena de punts vermells a mesura que va passant el dia.

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt