Divendres de llei seca a quatre trens cap a l’oest

Divendres de llei seca a quatre trens cap a l’oest Rètol indicant la prohibició de beure alcohol / Foto: Liffey

Iarnród Éireann ha anunciat que a partir del 12'octubre, els divendres aplicarà la llei seca a quatre trens cap a l'oest, o més aviat salvatge oest perquè, segons les nombroses queixes rebudes per la companyia ferroviària, hi ha dies que alguns combois semblen el far west. Els trens secs són tres de la línia Dublin Heuston-Galway, més concretament el de les 11h25, el de les 13h25 i el de les 15h35, i el Dublin Heuston-Westport (Comtat de Mayo) de les 14h45.

Així doncs, en aquests trens el servei de bar no oferirà alcohol i qualsevol passatger que vulgui pujar al tren amb begudes alcohòliques se li confiscaran. A fi d'evitar malentesos i decepcions que puguin generar agressivitat, les restriccions seran anunciades a les estacions i també durant el procés de reserva de bitllets per internet.

Aquesta mesura ja fa temps que s'aplica a sis línies, divendres i diumenge, principalment des de Waterford i Galway cap a o des de Dublin-Heuston, és a dir, que probablement tot forma part del mateix “modus operandi”: els que han estat muntant el sidral divendres a l'anada són els mateixos que abans ho feien diumenge a la tornada.

D'altra banda, una portaveu d'Iarnród Éireann ha explicat que la majoria de passatgers es comporten i que és una minoria la que crea problemes, sobretot els que van en grup i que pugen una gran quantitat d'alcohol al tren. Destaquen els que van a comiats de solter/a, que ja comencen la festa divendres i que quan s'han passat de frenada amb l'alcohol, comencen a molestar els altres passatgers.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt