Vueling mostra el seu mal model de negoci a Dublin

Vueling mostra el seu mal model de negoci a Dublin Interior de l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Els passatgers que ahir al vespre havien de volar de Dublin a Barcelona amb Vueling van ser víctimes dels problemes habituals d'aquesta companyia espanyola que, malgrat pertànyer al grup IAG, que inclou la prestigiosa British Airways, té un model de negoci en què predominen els retards, les cancel·lacions i la manca total d'atenció al client. Aquests tres elements del model Vueling, que es podria estudiar a les millors escoles de negocis, són els que van donar-se ahir a l'aeroport de Dublin.

Segons va anar [i continua] relatant via Twitter l'usuari @occupyvuelin des del mateix aeroport, la sortida del vol va patir successius retards, marca de la casa Vueling, tot i que finalment van embarcar a l'avió. Tanmateix, l'alegria a casa del passatger de Vueling no sol durar gaire i veure l'interior de l'aeronau i saludar les hostesses i el capità només va ser un miratge; al cap d'una estona, com que la tripulació hauria excedit el màxim de 12 hores seguides de treball, es va cancel·lar el vol i es va haver de desembarcar el passatge.

A partir de llavors va començar un malson molt conegut pels usuaris de línies aèries que es desentenen totalment dels seus clients quan sorgeixen problemes i segons @occupyvuelin, la companyia va desaparèixer de la zona abandonant els passatgers a la seva sort; malgrat les exigències del personal de l'aeroport de Dublin, Vueling va negar-se rotundament a complir amb la seva obligació de proporcionar vals per a restaurants i allotjament. A més, sembla que Dublin no va estar sola ahir a la nit perquè altres usuaris de Twitter van informar de cancel·lacions o retards als vols Manchester-Barcelona i Viena-Barcelona.

D'altra banda, ahir els vols amb sortida o arribada a Irlanda van patir els embats de la tempesta Ali, la primera de la temporada, amb la cancel·lació d'uns 75 vols, sobretot durant el matí i primera hora de la tarda. També va obligar a desviar vols, essent un dels casos més destacats l'FR805 de Ryanair que cobria la ruta entre Londres Stansted i Knock-Ireland West, que després d'avortar l'aterratge a Knock va provar-ho a Shannon i que en no reeixir va decidir de fer via cap a Liverpool.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt