El batlle ofereix la Mansion House als clans de la droga

El batlle ofereix la Mansion House als clans de la droga La Mansion House de Dawson Street, Dublin 2 / Foto: Liffey

Després dels divuit morts que ha causat la guerra sense quarter entre els dos clans de la droga més poderosos de Dublin, els Kinahan i els Hutch, el recentment nomenat nou batlle de Dublin, Nial Ring, ha ofert la Mansion House, la residència oficial de la primera autoritat de la capital situada al cèntric Dawson Street (Dublin 2), per a unes possibles negociacions de pau entre ambdues parts.

Ring ha explicat que és un mediador qualificat i que no té gens de por de parlar amb criminals, assegurant que com a Lord Mayor (batlle) estaria encantat de poder ajudar a resoldre aquest conflicte. Cal recordar que Ring és regidor pel nord de Dublin i la seva zona d'influència inclou la North Inner City, una de les àrees més castigades per la droga.

Amb tot, l'oferta de Ring ja havia estat feta pels seus quatre predecessors durant aquesta legislatura i sempre ha estat ignorada pels clans. Segons Ring, la Mansion House és un lloc neutral ideal perquè les dues parts s'asseguin a negociar al voltant de la mateixa taula.

Font: Newstalk

Torna a dalt