Previsió de bon temps per al llarg cap de setmana

Previsió de bon temps per al llarg cap de setmana La calorada del 2013 / Foto: Liffey

Un clàssic dels bank holiday weekends, és a dir, els caps de setmana que s'allarguen un dia quan el dilluns també és festa, com passa amb el primer dilluns de maig, de juliol i d'agost i el darrer de dilluns d'octubre, és que faci mal temps, aixafant la guitarra a tots aquells que volien fer una barbacoa al jardí de casa però, segons la previsió de Met Éireann, aquest llarg cap de setmana serà plenament primaveral.

De tota manera, tractant-se d'Irlanda no seran uns dies assolellats al 100%. Anem per parts: dissabte començarà emboirat però a mesura que avanci el dia el sol anirà guanyant terreny, amb temperatures que aniran dels 15 als 19 graus, i amb el nord-oest essent l'únic lloc on al vespre i a la nit podria produir-se algun plugim fleble (light drizzle).

Diumenge serà assolellat amb unes temperatures que arribaran als 20 graus al centre de l'illa, tot i que al nord podria ploure una mica; dilluns no hi haurà canvis respecte a diumenge. Amb tot, els models diuen que a partir de dimecres una pertorbació escombrarà Irlanda des de l'oest i a banda de pluja també suposarà una baixada de les temperatures.

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt