Troben esquerdes en dos ponts del centre de Dublin

Troben esquerdes en dos ponts del centre de Dublin El Talbot Memorial Bridge "carregat" / Foto: Liffey

Durant les tasques de revisió rutinària dels ponts que creuen el riu Liffey al seu pas per Dublin tècnics de l'ajuntament han detectat esquerdes, fuites i problemes estructurals en dos ponts, més concretament al Butt Bridge i al Talbot Memorial Bridge, fet que obligarà a contractar consultors externs a fi de determinar quin és l'abast del problema i com arreglar-ho d'una manera eficient.

Una de les causes del deteriorament d'aquests dos ponts, situats als extrems de la Custom House (Dublin 1), és el gran volum de trànsit que han de suportar, sobretot de vehicles pesants com els autocars que surten de l'estació central de Busáras.

Dels dos casos, el més preocupant és el del Talbot Memorial que malgrat haver estat construït l'any 1978 està pitjor que el Butt Bridge, construït l'any 1932. Segons un tècnic municipal, els ponts de l'era moderna tenen una vida estimada d'uns 110 anys, fet que indica algun tipus d'error en la seva construcció o un manteniment escàs.

En ambdós casos els problemes són els mateixos i se centren en les juntes de dilatació, així com en esquerdes en bona part de l'estructura.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/mdFE

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt