Stillorgan sense piscina perquè hi haurà massa avis

Stillorgan sense piscina perquè hi haurà massa avis La piscina de Glenalbyn / Foto: Kevin O'Sullivan via Facebook

El desembre del 2013 uns defectes estructurals al sostre de la piscina de Glenalbyn (Stillorgan, sud de Dublin) van obligar a tancar aquest equipament fins que no s'arreglés el problema. La piscina, de trenta metres de llargada, forma part d'un complex esportiu que disposa d'altres instal·lacions com una pista de basquetbol o camps d'esports GAA i era força popular entre els residents de la zona.

Tot semblava anar molt bé quan va anunciar-se una partida de 10 milions d'euros per tal d'arreglar els problemes d'estructura però una anàlisi cost-benefici duta a terme pel Dún Laoghaire-Rathdown County Council, l'administració local on està situada la piscina, ha determinat que segons la informació estadística de la qual disposa gairebé la meitat de la població d'Stillorgan té més de quaranta anys, per la qual cosa considera que a llarg termini no té sentit de fer aquesta inversió.

Alguns veïns han assegurat no entendre res puix que a la zona hi veuen moltes famílies amb nens, a banda que la piscina d'Stillorgan té una àrea d'influència força àmplia i l'utilitzen escoles dels del voltant. Una altra raó adduïda pels veïns és que anar a la piscina és una activitat molt popular a totes les edats i a d'altres piscines de Dublin s'hi pot veure una gran quantitat de jubilats nedant o practicant aquagym.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/mbyN

Foto original

Torna a dalt