Aerobatussa a Twitter entre Aer Lingus i Ryanair

Aerobatussa a Twitter entre Aer Lingus i Ryanair Batussa a l'aeroport de Dublin / Foto: Liffey

Històricament sempre ha estat Ryanair qui ha buscat les pessigolles a les seves rivals, amb campanyes que recordaven els preus més alts i els retards, però aquesta darrera setmana ha estat Aer Lingus qui ha cercat brega via Twitter i Ryanair, malgrat haver resistit la temptació de respondre el primer embat, va acabar disparant a tort i a dret menystenint Aer Lingus tot assegurant que no la podia considerar rival.

L'aerociberbatussa va començar dilluns amb una piulada irònica d'Aer Lingus dient “Jo acostumo a volar a Stansted”, un atac força habitual de les rivals de Ryanair remarcant el fet que la companyia de Michael O'Leary vola a alguns aeroports secundaris molt allunyats de les ciutats a les quals en principi diu que vola. Aquesta piulada va quedar sense resposta, Ryanair va aguantar.

La cosa va pujar de to quan dijous Aer Lingus hi va tornar, aquesta vegada amb una presa de pantalla de la web de Ryanair on s'explica com funciona el seu servei Business Plus i on segons Aer Lingus, l'avió que hi surt difuminat és seu, més concretament el de disseny vintage. Així doncs no van deixar passar l'oportunitat per a riure's d'aquest fet i per a dir que fins i tot Ryanair sabia que ells eren millors en el segment Business.

Aquí Ryanair ja no va poder aguantar més i va contraatacar dient que fins i tot Aer Lingus parlava del seu servei Business Plus, afegint que l'home que apareixia al mateix lloc del web [de Ryanair] on hi havia l'avió d'Aer Lingus somreia perquè havia estalviat molts diners i per haver evitat un altre retard.

Alguns usuaris de Twitter van començar a flipar i van posar-se pel mig preguntant si tot allò era una broma en forma de campanya publicitària o si realment s'odiaven tant. Aer Lingus, intentant calmar l'ambient, va respondre primer dient que era una rivalitat sana, interpel·lant Ryanair a confirmar-ho. La resposta de Ryanair no va ser gaire amigable, afirmant que havien deixat de ser rivals als anys noranta i que per tornar a ser-ho haurien de triplicar les tarifes i perdre 81 milions de clients.

URL curta: ves.cat/maN1

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt