El primer nadó del 2015 neix al Rotunda a les 00:00:04

El primer nadó del 2015 neix al Rotunda a les 00:00:04 Entrada del Rotunda Hospital a Parnell Square, Dublin 1 / Foto: Liffey

Va ser començar l'any i aparèixer al Rotunda Hospital de Parnell Square (Dublin 1), més concretament quan tot just passaven quatre segons de mitjanit va néixer el Kian, que va pesar 3,31 quilos i que és fill de la Jennifer i el Karl Bourke, veïns dels barri d'Artane (Dublin 5). La nit al Rotunda va ser força atrafegada i hi va haver 10 naixements; el segon nadó va arribar al cap de 5 minuts.

Així doncs, enguany la competició entre northsiders i southsiders se la van emportar els del nord tot i que va ser un frec a frec perquè la primera southsider, l'Ellie, va treure el cap al National Maternity Hospital de Holles Street (Dublin 2) 13 segons més tard. Va pesar 3,57 quilos i és filla de Sinéad i Crevan Dormer, veïns del barri de Sandyford (Dublin 18).

A la resta d'Irlanda s'ho van agafar amb més calma i al University Maternity Hospital de Limerick no va ser fins a les 00h12 que va néixer el Luke McInerney. Al Cork University Maternity Hospital el primer naixement, el de la Saoirse Breen, no va ser fins a la una i dos minuts; en aquest hospital durant la nit de Cap d'Any van néixer tres nenes.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/mapF

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

 

Torna a dalt