La tortuga Leona va cap a les Canàries amb Aer Lingus

La tortuga Leona va cap a les Canàries amb Aer Lingus La tortuga Leona a punt d'embarcar / Foto: Aer Lingus via Twitter

Les grans tempestes que van afectar l'Atlàntic nord l'hivern passat van arrossegar una tortuga babaua de 15 anys d'edat que va anar a parar a una platja del comtat de Clare en estat de coma però després d'uns quants mesos de rehabilitació al Galway Atlantaquaria la tortuga, que respon al nom de Leona, s'ha pogut recuperar. Només faltava transportar-la al seu hàbitat natural, que és en aigües més càlides que no pas les de la costa oest d'Irlanda.

En un principi s'havia pensat de fer una col·lecta de fons a fi de pagar el viatge cap a les illes Canàries però Aer Lingus va sortir al pas i va oferir un passatge de classe turista a la Leona, que ahir va viatjar en un vol regular de la companyia aèria del trèvol des de Dublin fins a Gran Canària, on serà alliberada d'aquí a una setmana i des d'on serà seguida mitjançant un transmissor.

El tractament a bord va ser excel·lent i és que la tortuga no anava a la bodega com si fos una qualsevol sinó que anava a la cabina de passatgers ocupant tres seients, amb targeta d'embarcament a nom de Leona the Turtle inclosa i instal·lada en una caixa de fusta recoberta de material tou i humit per a la seva màxima comoditat. Leona the Turtle, engage for landing!

Font: Irish Times

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt