El senador Norris denuncia l'estat de la North Inner City

El senador Norris denuncia l'estat de la North Inner City Bosses de brossa a Gardiner Place, Dublin 1 / Foto: Liffey

Durant els anys bojos del Celtic Tiger molts edificis que es mantenien dempeus de miracle van anar a terra i al seu lloc s'hi va construir blocs d'apartaments moderns a l'estil continental, és a dir, de diversos pisos d'altura i sense jardí, o grans centres comercials, amb la qual cosa el parc immobiliari va rejovenir-se una mica. Tanmateix, hi va haver zones de Dublin, com la north inner city, la part nord del centre de la capital, que només van millorar parcialment.

Un dels casos més notoris va ser el rentat de cara del North Great George Street (Dublin 1), sobretot gràcies a la pressió exercida pel senador David Norris, un enamorat de l'arquitectura georgiana que durant una bona temporada va viure al barri. El problema és que quan hom fa un volt més enllà d'aquest carrer es troba amb un panorama desolador ple d'edificis en estat ruïnós i brutícia per tot arreu.

Ara Norris ha tornat a denunciar el lamentable estat en què es troba la north inner city i ha explicat el que va veure recentment quan hi va anar a fer una volta. Segons el senador, la zona és plena de bosses d'escombraries, edificis abandonats, propietaris que lloguen habitacions a famílies senceres que viuen amuntegades i més d'un habitatge cremat. També va criticar els edificis sense ànima o solars a O'Connell Street (Dublin 1) que, segons Norris, ofereix una molt pobra imatge als milers de turistes que hi passegen cada dia.

Font: Irish Times

URL curta: ves.cat/l_yR

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt