El bus de l’horror torna just a temps per Halloween

El bus de l’horror torna just a temps per Halloween Escena dins del Ghostbus / Foto: Dublin Bus via Facebook

Fa uns mesos va acomiadar-se la Molly, l'autobús de dos pisos que havia recorregut els carrers de Dublin durant més de 40 anys i que era utilitzat com a Ghostbus, però ara l'empresa d'autobusos de la capital n'ha estrenat un altre just a temps per Halloween amb un conductor i un guia arribats del més enllà que faran passar una molt mala estona als valents passatgers que hi pugin.

Al llançament del nou vehicle dels malsons hi va assistir el ministre de Transport, Paschal Donohoe, que va destacar les excel·lències del servei i la bona feina del conductor i del guia, que saben trobar un balanç entre ser divertits i terrorífics amb els passatgers. El Ghostbus va començar a rodar l'any 1998 i des de llavors ha fet uns 6.500 trajectes; es calcula que fa uns 400 km al mes.

El punt de sortida és davant de l'oficina principal de Dublin Bus a O'Connell Street (Dublin 1) i des d'allà enfila cap a diversos indrets que formen part de la llegenda negra de la ciutat. Entre d'altres hi ha el Royal College of Surgeons (cirurgians) situat a Saint Stephen's Green (Dublin 2), on hi ha el rumor que un tal Dr Clossey encara corre pels passadissos amb òrgans humans a les mans i que porta fins a la cripta de Christchurch (Dublin 8), que és la parada següent.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/l-BE

Foto original

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt