A la platja de Dollymount s’hi haurà d'anar a peu

A la platja de Dollymount s’hi haurà d'anar a peu Camí d'accés, inundat, cap a la platja de Dollymount / Foto: Liffey

L'ajuntament de Dublin ha anunciat que la prohibició temporal d'accedir a la platja de Dollymount en cotxe esdevé permanent i a partir d'ara s'haurà de deixar el cotxe a terra ferma. La mesura va implementar-se a partir del mes de juny amb la instal·lació d'una barrera al pont de fusta que dóna accés a la Bull Island per Clontarf (Dublin 3) i una altra a l'accés des de Raheny (Dublin 5) conegut com a Causeway Road.

La decisió municipal s'ha pres seguint el consell de la Garda després d'un incident recent en què una dona va patir ferides intentant moure un cotxe que s'havia quedat encallat a la sorra amb l'agreujant que l'alt volum de vehicles aparcats de qualsevol manera als vorals dels camins d'accés va dificultar l'arribada dels serveis d'emergència.

Els habituals de la platja, sobretot veïns de Clontarf i Raheny, han mostrat el seu desacord amb la mesura i és que la platja de Dollymount amb la marea baixa ha estat històricament un lloc on molts dublinesos han fet pràctiques de conduir. De tota manera també hi ha qui aprofita la gran extensió de sorra o els camins poc transitats per fer unes virolles, un comportament que en alguns casos podria considerar-se d'incívic i que l'ajuntament vol eradicar.

Una altra queixa per la prohibició d'accedir-hi en cotxe és que es privarà d'anar a la platja a persones amb mobilitat reduïda, fet que farà decréixer el nombre de visitants com ja s'ha pogut apreciar durant els darrers períodes de bon temps.

Font: Irish Times

URL curta: scur.cat/9BHZB9

 

Torna a dalt