El PSNI ajuda les dones que surten amb talons alts

El PSNI ajuda les dones que surten amb talons alts Les xancletes roses del PSNI / Foto: PSNI via Facebook

Tant a Irlanda com al Regne Unit una de les maneres més habituals de vestir de les noies que surten de festa és dur una samarreta de tirants, tant si és ple hivern o estiu, i unes sabates de taló alt. El problema dels talons alts és que al final de la festa n'hi ha que s'han passat de frenada amb la beguda i d'altres que estan cansades de tant de ballar, o les dues coses alhora; això fa que les caigudes augmentin i que el servei d'urgències dels hospitals tingui més feina.

De tota manera, la policia nord-irlandesa (PSNI) al comtat de Down ha posat fil a l'agulla per tal de reduir aquest problema i durant les nits del cap de setmana es dedica a repartir xancletes entre les dones que duen talons alts. L'afer ha agafat volada després que una usuària de Facebook que tornava a casa després d'anar a un concert va voler agrair el gest a la policia penjant una foto de les xancletes, que són de color rosa.

A la resposta, el PSNI va assegurar no entendre com les dones eren capaces de caminar amb sabates de talons alts amb el vent fred i la pluja, a banda d'afegir que també ofereixen te, cafè i piruletes per tal de fer el camí de tornada a casa més segur.

Font: The Journal.ie

URL curta: scur.cat/K3MDJ3

Foto original

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt