Nou restaurant al local de la Dublin Woollen Mills

Nou restaurant al local de la Dublin Woollen Mills El nou restaurant a l'antiga Dublin Woollen Mills / Foto: Liffey

Gairebé dos anys exactes després que l'empresa de productes tèxtils Dublin Woollen Mills abaixés la persiana del seu emblemàtic establiment a Ormond Quay (Dublin 1) aquesta setmana el local tornarà a tenir vida amb l'obertura d'un restaurant regentat pels restauradors Elaine Murphy i Brian Montague, que també són els que duen el restaurant-llibreria The Winding Star, a la porta del costat.

El local tindrà una capacitat per a 150 comensals repartits entre la planta baixa i el primer pis i s'especialitzarà en menjar tradicional irlandès. L'edifici, que es va posar a la venda fa un any per 1,8 milions d'euros i que ha estat totalment remodelat, té al davant una escultura de dues dones amb bosses d'anar a comprar que són conegudes popularment entre els dublinesos com “les bruixes de les bosses” (the hags with the bags) i és una zona molt concorreguda, a la riba nord de l'icònic Ha'Penny Bridge.

L'antiga inquilina de l'edifici, la Dublin Woollen Mills, va ser tota una institució a la ciutat que hi va romandre des del 1931, quan s'hi va traslladar des de la seva ubicació original uns metres més enllà a Batchelors Walk (Dublin 1), lloc on havia començat el negoci l'any 1888. Entre els seus treballadors més il·lustres hi va haver l'escriptor James Joyce que, durant la seva estada Trieste, complementava el seu baix sou com a professor d'anglès fent de comercial per a l'empresa. Tanmateix i segons els arxius de la casa, sembla que Joyce no era gaire bon venedor.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/lvZp

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt