Alguns barris podrien quedar-se sense pizza

Alguns barris podrien quedar-se sense pizza Una pizzeria de la franquícia Apache a Dublin / Foto: Liffey

Segons fonts policials, durant els darrers dos mesos s'han produït una dotzena d'atacs a repartidors de pizza en zones situades al sud-oest de Dublin com Tallaght, Jobstown i Citywest. En els atacs s'han utilitzat escopetes de perdigons, bats i s'ha amenaçat amb ganivets; de moment, el dispositiu especial implementat per la Garda ja ha donat el seu fruit i s'han practicat 5 detencions.

Els atacs no només tenen un mòbil econòmic, amb robatoris d'entre 50 i 100 euros, sinó també racial i ja són uns quants repartidors de diverses nacionalitats que han estat víctimes dels brètols que es diverteixen estomacant-los. Aquest no és un fet puntual i les denúncies per racisme han augmentat un 15% durant els darrers anys, obligant l'administració a llençar diverses campanyes conjuntes amb associacions d'immigrants.

Així doncs, algunes zones de la capital podrien quedar-se sense pizza, a no ser que els veïns se la comprin al supermercat, i seguirien l'exemple d'alguns barris de Limerick com Moyross on la majoria de pizzeries no accepten comandes a domicili arran dels nombrosos atacs patits pels repartidors.

Font: Herald

URL curta: ves.cat/kFvk

 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt