Les mandonguilles de l’Ikea es venen a mansalva

Les mandonguilles de l’Ikea es venen a mansalva Les mandonguilles de l'Ikea / Foto: Ikea via Facebook

La botiga que la cadena sueca Ikea té a Ballymun (Dublin 9) no només ven mobles sinó que també ven mandonguilles i a cabassos, més concretament unes 1.027.000 unitats l'any passat i malgrat haver-les retirat temporalment durant el mes de febrer arran de la polèmica sobre la carn de cavall. Segons una portaveu de l'empresa, si s'haguessin posat totes una rere l'altra hi hauria 41,8 km de mandonguilles.

Durant el 2013 l'Ikea de Ballymun, que dóna feina a 421 persones, va rebre 2,3 milions de visitants que a banda de menjar mandonguilles a mansalva van comprar mobles i parament de la llar per valor de 103 milions d'euros, xifra lleugerament més alta que la de l'any anterior.

Com que el local no dóna abast amb la demanda l'empresa ja fa temps que cerca un emplaçament per al que seria la seva segona botiga a la República, però el tema del permís urbanístic és una de les principals dificultats perquè, per exemple, la botiga de Ballymun ocupa la mateixa superfície que 5 camps de futbol i la legislació és molt restrictiva en aquest sentit, a banda que força sovint es col·lapsa l'accés pel gran volum de vehicles que hi van i això fa que encara sigui més difícil d'obtenir un permís.

Font: Irish Independent

URL curta: ves.cat/jNEt

Foto original

 

Torna a dalt