Mespil Road torna a ser el carrer amb més ceps

Mespil Road torna a ser el carrer amb més ceps Premi doble al centre de Dublin / Foto: Liffey

Les xifres facilitades per l'ajuntament de Dublin amb relació als carrers on més ceps (clamps) es van posar durant l'any 2017 confirmen que Mespil Road (Dublin 4) es consolida com el punt més calent de la capital, ja ho va ser durant el 2016, amb 1.025 premiats que van desembutxacar 82.000 euros, és a dir, 80 euros per roda alliberada, que és el que costa de treure's el cep del damunt; aquest import no ha variat des que es va introduir el “servei” ara fa uns vint anys i això fa que l'activitat generi pèrdues.

La segona posició de la classificació és per a Waterloo Road (Dublin 4), molt a prop de Mespil Road, amb una recaptació de 63.040 euros, o 788 premiats; la tercera posició és per a South Circular Road (Dublin 8) amb 56.640 euros i la quarta, o primera a la banda nord, per a Gardiner Street Lower (Dublin 1) amb 50.800 euros de recaptació.

Els deu primers carrers de la classificació van generar uns ingressos d'una mica més de mig milió d'euros amb 6.317 premiats. La majoria d'aquests carrers van ser del centre, que és on és més difícil de trobar aparcament i la gent, potser per la pressa o perquè creu que per un moment no passarà res, no para tanta atenció.

Tanmateix, els malvats clampers no perdonen ni una i allà on veuen qualsevol infracció, com no posar el tiquet de la zona blava o aparcar en un lloc prohibit, no dubten de posar el cep.

Font: Irish Independent

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt