Irish Rail vol posar fi al desgavell de les reserves

Irish Rail vol posar fi al desgavell de les reserves Seient reservat / Foto: Liffey

Sembla que el problema en la reserva de seients per als trens d'Iarnród Éireann no acaba d'arreglar-se i és per això que l'empresa estatal de ferrocarrils ha decidit de destinar més personal a les seves línies Intercity. Aquesta mesura ja s'ha aplicat a les rutes Dublin-Belfast i Dublin-Cork, on s'ha reduït el nombre d'incidències durant els darrers mesos, però a les altres línies continuen repetint-se les situacions desagradables entre els que tenen un seient reservat i els que quan veuen un seient buit no l'abandonen de cap manera.

Així doncs, un portaveu de la companyia ha explicat que a fi de millorar l'experiència dels usuaris hi posaran personal addicional, que serà independent dels revisors i que tindrà la tasca d'ajudar els passatgers amb qualsevol problema relacionat amb la reserva, amb especial èmfasi al fet que molt sovint el nom del qui ha fet la reserva no apareix a la pantalla digital que hi ha sobre la finestra (foto). En aquest sentit, els ajudants portaran un llistat amb les reserves i podran confirmar que, malgrat no surti el nom a la pantalla, aquell seient ha estat reservat.

Segons un portaveu de Rail Users Ireland, una organització que agrupa usuaris del tren, el problema principal és que, depenent de l'estació, les reserves no apareixen a les pantalles fins cinc minuts abans de la sortida, per la qual cosa els que pugen al tren força abans seuen, sense saber-ho, en seients que han estat reservats. A partir d'aquí hi ha una gran varietat de situacions, des d'aixecar-se i anar a un altre seient fins a no aixecar-se i increpar al qui l'ha reservat.

Font: The Journal.ie 

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt