Llibre Guinness de Rècords i rècords de la Guinness

Llibre Guinness de Rècords i rècords de la Guinness Entrada de la Guinness Storehouse / Foto: Liffey

Hi ha el Llibre Guinness dels Rècords i també els rècords que la Guinness Storehouse, la fàbrica-museu que la icònica marca de cervesa negra integrada al grup industrial Diageo té al seu complex productiu de Saint James’s Gate (Dublin 8), bat any rere any essent, amb molta diferència respecte als seus perseguidors, l'atracció turística que rep més visitants de tot Irlanda.

En aquest sentit, les dades corresponents al 2017 no han estat cap excepció i amb 1.711.281 visitants s'ha superat l'any anterior, en què aproximadament un milió i mig de persones hi van fer cap; així doncs, des de la seva obertura l'any 2000, per la Guinness Storehouse ja hi han passat uns 18 milions de persones.

Segons Paul Carty, el director general, una enquesta feta entre 500 visitants va revelar que la visita a la fàbrica era crucial en la seva decisió d'anar de vacances a Irlanda i és que l'experiència de beure una pinta de Guinness al Gravity Bar, de forma circular i des d'on es pot veure tot Dublin, és innegociable quan es visita la capital irlandesa. I sembla que la cosa anirà a més perquè l'empresa té previst de doblar la superfície d'aquest bar panoràmic.

Font: The Journal.ie

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt