El fred baixa la ràtio a les apostes d'un Nadal blanc

El fred baixa la ràtio a les apostes d'un Nadal blanc Molta neu a Gardiner Street, Dublin 1 / Foto: Liffey

Comença a fer fresca, els dies cada vegada són més curts i com cada any, les apostes sobre la possibilitat que nevi el dia de Nadal tornen a ser habituals als taulells dels establiments d'aquest sector del joc, coneguts popularment com a “bookies”, que és una abreviació de “bookmaker” (casa d'apostes). I per guanyar ha de nevar, no n'hi ha prou de tenir els carrers coberts de neu si la precipitació ha estat durant els dies anteriors.

A BoyleSports, la ràtio d'aquesta aposta del Nadal blanc a Dublin s'ha reduït de 7/1 a 5/1 (en cas de nevada es pagarien cinc euros per cada euro jugat); això s'explica perquè fa tres nits va gelar per primera vegada i el món de les apostes es basa molt en la percepció, per la qual cosa, ara sembla com si hi hagués més probabilitat que nevés per Nadal, tot i que encara manca un mes i mig. D'altra banda, l'aposta per una nevada a l'aeroport de Dublin qualsevol dia de desembre es paga a 1/3 (1,33 euros per euro apostat).

De tota manera, a qui no li agradi apostar amb la neu ho pot fer amb el termòmetre i que aquest hivern vinent se superi el rècord de fred, que segons el registre meteorològic va ser el 16 de gener de 1881 amb -19,1 graus, es paga a 66/1.

Font: Irish Independent

URL curta: bit.ly/2yM2Cvx

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt