Missatges de text per avisar d'actes incívics al Luas

Missatges de text per avisar d'actes incívics al Luas Rètol anunciant el sistema de missatges / Foto: Liffey

Transdev, l'operador privat del Luas, ha endegat un sistema de missatges de text que permetrà als usuaris del tramvia dublinès de denunciar actes incívics que tinguin lloc en els combois. Aquesta iniciativa arriba després que molts passatgers ho haguessin demanat insistentment, cansats de veure que alguns trams de les línies, sobretot la vermella, coneguda popularment com la Sioux Line, semblin, en algunes ocasions, el Far West.

El sistema, que prima la discreció, consistirà a enviar la paraula LUAS al 51444 informant del número de comboi, ubicació i una petita descripció de, com a màxim, 155 caràcters. Un cop rebut, Transdev assegura que l'emissor rebrà un missatge de confirmació i l'equip de control decidirà quin és el protocol d’actuació segons la gravetat del cas. De tota manera, el servei no serà gratuït i s'aplicarà la tarifa de l'operador de telefonia mòbil de l'emissor.

Dervla Brophy, cap de Comunicació de Transdev, ha afirmat que el Luas és un mitjà de transport segur, puntual i fiable i que aquest nou servei farà augmentar la satisfacció de l'usuari fent que el trajecte sigui més agradable. El tramvia de Dublin té uns 90.000 usuaris diaris.

Font: Newstalk

URL curta: bit.ly/2xQcDqr

Escriu un comentari

Assegura't que emplenes tota la informació requerida, marcada amb asterisc (*).

Torna a dalt